Отличное порно фото и порно пизды ролики бесплатно.

Катя плюнули в обличчя рабині і розсміялася:
-Хіба тварина може думати, запам’ятай назавжди, що ти повинна беззаперечно виконувати мої накази і примхи, якими б вони не були. Для тебе головне в житті, – виконувати будь-які бажання і фантазії, навіть самі дикі, своєю Пані, своє життя повністю ти повинна присвятити служіння мені, твоей Богині. Ти, брудна свиня, повинна спочатку була пріползті, на своєму поганою животі до мене і запитати мене, чи можна тебе, встав на ноги принести мені, тацю з вечерею, за свою провину ти отримаєш 50, ні 70 ударів плеть. Все, ти мене стомила, тримай піднос на витягнутих руках, я буду їсти.
Танько витягла руки і з заздрістю спостерігала, як Пані їла приготовлені нею делікатеси. Харчування невільниці було дуже мізерні, їй заборонялося, є без дозволу Пані, а тим більше продукти, які призначалися тільки для Господині. За щастя вважалося харчуватися об’едкамі з панського столу, але це було дуже рідко.
В основному Пані дозволяла, є Танько, порожню, звареного на воді кашу і пару шматків черствого хліба, також в раціон рабині входили макарони, правда, Пані стежила, щоб вони були найдешевшими, іноді були сирі овочі. Катерина розуміла, що якщо зовсім не годувати невільницю, вона нічого не зможе робити, і просто звалиться від недоїдання, а це не входило в її плани, так як не хотіла залишитися без рабині. Пані їла не поспішаючи, смакуючи їжу, іздеваясь над невільниць, ніби читаючи її думки про їжу.
-Що, моя домашня тварина хочеться, є, але ти це сьогодні не заслужила, навіть об’едкі, які залишаться після мене, ти не отримаєш.Безмозглая тварь, ти недостойно навіть є мої об’едкі.

Сытно повечеряти, Пані відкинули на м’яку постіль, наказавши, рабині викинувши в сміттєве відро залишки вечері, помити посуд і повернутися назад в кімнату. Танько вирішила не питати пані, щоб її не сердити, про те, чи можна їй йти з подносом, а поповзла на колінах, тримаючи перед собою тацю з залишками вечері. Вона дуже хотіла, є і вирішила з’їсти невеликий залишок бутерброда із осетрина та доесть шматочок манго, інші залишки їжі викинула, як наказала Пані. Хоча після вечері Пані залишилося пристойно продуктів, так і не з дешевих. Швидко помивши посуд, Танько поповзла на колінах в кімнату. Перед ліжком Пані вона опустила голову в підлогу і стала чекати, коли Пані зволив віддати подальші розпорядження. Але Катя не поспішала звертати увагу на що стоять перед нею коленнопреклонную дівчину, вона була повністю поглинена переглядом телебачення. Через хвилин сорок Пані згадала про присутність рабині.
-Танько, ползі в передпокій, принесеш в зубах чорну шкіряну сумку, в якій знаходяться всі мої інструменти, так поживее, кобила.
Отличное порно фото и порно пизды ролики бесплатно.
Рабыня принесла в зубах сумку і акуратно поклала її поруч із ліжком.
-Тепер готуйся до покарання сучка, як я зараз відірвіть на тебе, але спочатку ти мене подготовишь. Принеси мені чорні стринги, панчохи з підв’язки, а також чорний шовковий ліфчик, ботфорти з тонкої шкіри і чорні рукавички до ліктів.
Принісши все, що наказала Пані, невільниця початку одягати це все на свою Повелітельніцу. Спочатку вдягла стринги, причому їй довелося неабияк попрацювати, так як Пані лежала на ліжку і не робила жодних спроб полегшити роботу рабині. Потім вона наділа на прекрасні груди Пані ліфчик. Пані подала рабині руки і та, взявшись за них, допомогла Госпоже сісти на ліжку. Невільниця наділа на неї пояс з підв’язки, панчохи і ботфорти. На руки надіти рукавички.
Пані встала з ліжка, подивилася на себе в дзеркало і залишилася задоволена собою. Перед нею виник образ чарівної, гарної дівчини. Чорні хвилясті волосся до плечей ніжно струменями по спині, обрамлений чарівні личко. Стрункі ніжки обтянулі чоботи вище колін з найніжнішим телячої шкіри, грудей 3-його розміру дуже красиво смотрелись в чорному Шовковому ліфчик. На обличчі був хижий, загорділи погляд. Катерина була схожа на Богиню, тим більше, що у неї під ногами распласталось тіло безправних рабині. Вона поставила чобіт на голову рабині і зрозуміла, що в цьому житті перед нею всі повинні тільки преклоняються. Пнув чоботи по тілу рабині, Пані наказала їй подати шкіряну плеть. Невільниця швидко взяла в зуби плеть, подползла на четвереньках до Госпоже і подала її. Взявши з пащі рабині, плеть Катерина сильно взмахнула їй кілька разів у повітрі, уселась в м’яке крісло, показавши рукою рабині на місце перед собою. Рукояткою плеть, піднявши підборіддя рабині, Пані сказала:

Tags:

Leave a comment